Samen winnen met HIT Sports

HIT Sports, HIT Profit & HIT Expert verbinden op een universele manier waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen klein of groot, jong of oud. Allemaal hebben we hetzelfde doel: WINNEN!

Dit geldt ook voor je eigen organisatie. Doelen worden gesteld om ze te behalen. En dat doe je niet alleen, maar samen, als één team, net als bij je favoriete sportclub.

Missie

Waar staan we voor?

Wij zijn de kennispartner voor ondernemend Nederland. Met onze oplossingen faciliteren wij ondernemers om te verduurzamen, terwijl ze grip hebben op hun kosten. Zo creëren we samen synergie voor een duurzame toekomst.

Visie

Hoe zien we onze toekomst?

We maken samen de reis van transactionele inkoop naar een strategisch plan op energie en duurzaamheid. Dat doen we met passie voor ons vak, en voor onze klanten.

Onze klanten zijn tevreden, of zelfs ambassadeurs, en bevelen ons aan. Zo groeien we samen in een hoog tempo.

Onze kernwaarden

Helder

Inzicht en advies
We baseren ons op feiten. We maken energiedata transparant en meetbaar. We verkennen de behoeften van je onderneming. Zo ontstaat inzicht.

Intelligent

Kennis delen
We kennen de nieuwste wetgeving en technologie. Dit vertalen we door naar slimme oplossingen voor jouw onderneming. We leggen je uit wat we doen, en waarom.

Toekomstgericht

Samen ondernemen
We werken samen met onze klanten aan een duurzame en bestendige toekomst voor volgende generaties. Stap voor stap.