HIT Sports

Ontdek ons win-win-win model

HIT Sports is al jarenlang actief in de sportwereld, die we dan ook als geen ander kennen.

Onze Sharing Solution helpt clubs en sponsoren om onderling te verbinden. Door het delen van faciliteiten, bedrijfsmiddelen en personeel maken ze slim gebruik van aanwezige resources. Zo bevorderen clubs en sponsoren hun circulariteit.

De essentie van onze aanpak is de WIN-WIN-WIN strategie.

Extra voordeel voor jouw businessclub leden

Maak snel een afspraak

WIN

Door gebruik te maken van onze dienstverlening op energie en verduurzaming bespaart de club op inkoop en verbruik van energie.

WIN

Vanuit ons partnership vertellen we samen dit winnende verhaal aan de sponsoren. Dit partnership zorgt voor vaste inkomsten voor de club.

WIN

Wanneer we samen succesvol zijn worden sponsoren klant bij HIT Profit. Hiervoor ontvangt de club een variabele vergoeding.

HIT Sharing Solution zorgt voor verbinding en samenwerking tussen sponsoren en businessclubleden

Via een business community platform; HIT Sharing Solution verbinden we sponsoren en businessleden. Het platform biedt de sponsoren de mogelijkheid om hun bedrijf, product of dienst te promoten, deze bij elkaar af te nemen, in contact te komen en onderling zaken te doen met andere businessclubleden. Daarnaast kunnen zij vraag én aanbod van bedrijfsmiddelen, materialen, diensten, faciliteiten en personeel zichtbaar maken en onderling uitwisselen.

Kortom, het maakt netwerken, delen, samenwerken en onderling zakendoen binnen een business- of sportclub eenvoudig en efficiënt.

Vele clubs gingen je voor. Kijk hoe OJC & HOCO dit geregeld hebben.

Benieuwd wat wij voor jouw sportclub kunnen betekenen?

Zo maakt HIT Sports bij jouw club het verschil:

  • Reductie energieverbruik en verduurzaming club
  • Besparing op inkoop
  • Winstgevend model voor business club leden & club