Zijn jullie al bezig met duurzaamheid op de club?

“Als club zijn we hier zeker mee bezig, maar sport komt echt op nummer 1″

Bob van Oosterhout, eigenaar New Heroes Den Bosch

 

New Heroes Basketball uit Den Bosch is een vooruitstrevende club, met zestien kampioenstitels op zijn naam. Eigenaar Bob van Oosterhout vertelt:

Afgenomen diensten

Aantal medewerkers

50 medewerkers

Meer weten over Heroes Den Bosch

De uitdaging

“Wij zijn een geavanceerd instituut op sportgebied. In 2016 heb ik de club overgenomen, toen heette het nog Shooters. Ons hoofddoel is om zo lang mogelijk mee te strijden voor het kampioenschap.” De Eredivisie (DBL) is tien mannenteams sterk, waarvan er acht in de play-offs staan. Bob: “We groeien als club erg hard.”

Wat betekent dat voor New Heroes Den Bosch?

Dat zie je ook aan onze businessclub die doorlopend nieuwe bedrijven blijft aantrekken en aan onze sponsorcontracten die blijven toenemen.” Dit is waar HIT Profit om de hoek komt kijken. Het WIN-WIN-WIN model zorgt voor extra inkomsten, maar zeker voor hele tevreden sponsoren die ook een flinke besparing realiseren. En dit geld kan weer aan basketbal besteed worden.

Oplossing

Bob licht toe: “Ik ken HIT goed, we komen elkaar regelmatig tegen in de sportwereld.” HIT Profit is lid van de businessclub en probeert hier interessante samenwerkingen aan te gaan met andere bedrijven, waar New Heroes Basketball in meedeelt. Bob: “Er heerst een hele goede sfeer. Ik ben trots op onze gezonde organisatie en we worden steeds sterker. Nog iedere dag ga ik met plezier naar de club toe, onder het motto: better every day.”

Het verschil dat HIT Profit maakt

"Nog iedere dag ga ik met plezier naar de club toe, onder het motto: better every day.”

Eigenaar Bob van Oosterhout, New Heroes Den Bosch

Besparing energie-inkoop
19
Besparing energieverbruik
15

Wil jij als club ook zo’n succesverhaal?

Dit doet HIT Sports ook voor jouw club:

  • Energie besparen
  • Verduurzamen
  • WIN-WIN-WIN, de beste tactiek