Fortuna Sittard is weer helemaal terug!

De weg omhoog is ingezet en dat is aan alles te merken.

Ivo Pfennings, algemeen directeur: “Wij zijn een trotse club, die terug is op het hoogste niveau na zestien jaar afwezigheid.”

Afgenomen diensten

Aantal medewerkers

50 medewerkers

Meer weten over Fortuna Sittard

De uitdaging

Fortuna Sittard is weer terug! De weg omhoog is ingezet en dat is aan alles te merken. Ivo Pfennings, algemeen directeur: “Wij zijn een trotse club, die terug is op het hoogste niveau na zestien jaar afwezigheid.”

Nu moeten we scoren en winnen om dit vast te houden.

Wat betekent dat voor Fortuna Sittard?

In juli 2016 is Fortuna onder clubeigenaar Isitan Gün een nieuwe weg ingeslagen. Sindsdien maakt de club een goede ontwikkeling door, waaronder de promotie naar de Eredivisie in het afgelopen jaar. Ivo: “Je ziet dat de club weer leeft. Naast onze hondstrouwe fans weten steeds meer bezoekers de weg naar ons stadion te vinden, de jeugd in de regio vindt het weer ‘cool’ om in een Fortuna-shirt rond te lopen en onze businessclub blijft maar groeien.”

Oplossing

Ook qua begroting wil Fortuna Sittard de komende jaren verder groeien. Ivo: “We willen nog meer stappen gaan maken in onze sponsorinkomsten, daarnaast gaan onze investeringen naar de jeugd en de inzet voor hun toekomst. Onze Academy is immers onze levensader. Het is trouwens prachtig om te zien dat ook onze Academy-spelertjes enorm trots zijn dat zij het Fortuna Sittard-tenue mogen dragen.” HIT  Sports stapt in bij de businessclub met hun loyaliteitsprogramma. Ivo: “We gaan kijken of we elkaar in de businessclub kunnen aanvullen en zo extra leden kunnen werven. Wij zijn zeer trots dat wij een partner als HIT Sports aan ons kunnen binden.

Het verschil dat HIT Sports maakt

Wij zijn zeer trots dat wij een partner als HIT Sports aan ons kunnen binden.

Ivo Pfennings, algemeen directeur Fortuna Sittard

Besparing energie-inkoop
19
Besparing energieverbruik
15

Wil jij als club ook zo’n succesverhaal?

Dit doet HIT Sports ook voor jouw club:

  • Energie besparen
  • Verduurzamen
  • WIN-WIN-WIN, de beste tactiek